Muntenmail is opgegaan in centenmail

0
470

Het bedrijf EmailMarketingGroep B.V. heeft 3 spaarprogramma’s samengevoegd in één spaarprogramma, waaronder Muntenmail(.)nl De overgang is niet geheel foutloos verlopen, op diverse forum’s verschijnen berichten, dat saldo’s verloren zijn gegaan en de communicatie verloopt zeer moeizaam. Ook zijn er onzekerheden met de saldo’s van de verschillende spaarprogramma’s.

Inmiddels heb ik muntenmail, verwijderd uit mijn favorieten (Spaarprogramma’s), omdat ik vind dat er teveel onzekerheden zijn,waardoor ik dit programma, niet kan promoten.

In afgelopen maanden heb ik mijn spaarprogramma’s uitgedund en de volgens mij betrouwbare programma’s opgenomen in de lijst met spaarprogramma’s. Als je inschrijft in deze spaarprogramma’s en je neemt actief deel aan de acties en je leest regelmatig je email, dan betalen deze programma’s daadwerkelijk uit.